Kopen in Amerika?

In Amerika is bijna alles te koop en het scheelt vaakt een heleboel in de portemonnee in vergelijking met Nederland! Echter, veel mensen lopen tegen het problem van verzenden aan. De Ebay verkoper verstuurt niet naar europa of de website waar je wilt kopen biedt geen international shipping aan.

Mailbox International biedt hiervoor sinds 2008 een pasklare oplossing aan.

U krijgt van ons uw eigen Amerikaans adres dat u kunt gebruiken om al uw aankopen in de USA te doen. Dit is helemaal gratis! Omdat u nu een amerikaans adres heeft zal de verkoper geen problemen meer hebben om te versturen. Het pakket gaat immers naar een Amerikaans adres!

Wij zijn natuurlijk niet uniek in deze business en er zijn meerdere aanbieders op de markt die deze service min of meer verzorgen. Echter onze manier van aanpak wel. De meeste van onze concurrenten hebben betaalde lidmaatschappen en je betaalt naast verzendkosten ook allerlei service fees. Niet bij Mailbox International!!!

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst maken wij geen gebruik van de USPS, the United States Postal Service maar gebruiken wij het snelle en betrouwbare FedEx voor onze verzendingen. Doordat wij heel veel verzenden (over de hele wereld) hebben wij uitstekende tarieven voor u weten te regelen. Op pakketjes tot 5 lbs krijgt u 33% korting op de gepubliceerde FedEx tarieven en als uw pakketje 6lbs of groter is veranderen wij dat tarief naar maar liefst 50% korting. Waarom zou je dan nog de USPS gebruiken? Op deze manier is de service vele malen sneller en kan je je pakketje van begin tot eind volgen. Wat betaalt u nou bij ons of juist niet?

Als wij pakketten voor u samenvoegen rekenen wij $10.00 voor het samenvoegen van 2 pakketten Voor $15.00 mag u net zoveel pakketten samen laten voegen als u wilt. Daar is geen limiet aan. Waarom samenvoegen? De verzendkosten per KG gaan snel naar beneden naarmate het gewicht toeneemt. Op deze manier kunt u dus bij verschillende websites inkopen doen en het door ons laten samenvoegen tot een zending. Hier kunt u alles vinden hoe dit op een slimme manier te doen. Communicatie kan natuurlijk gewoon in het Nederlands.

Mailbox International is een erg veelzijdig bedrijf. Wij helpen vele bedrijven met de aankoop en/of verzending van hun goederen. Ook fungeren wij als dropshipper voor europese bedrijven, bedrijven die goederen in amerika verkopen waarvoor wij lokaal de verzending verzorgen. Wij kunnen ook de verzending van Europa naar Amerika voor u regelen tegen dezelfde voordelige kortingen. Heeft u vragen of ideeen neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact us pagina

De rest van onze website is in het engels. Reden hiervoor is dat engels voor de meeste mensen geen probleem zijn is maar ook omdat wij naast onze Nederlandse en Belgische klanten vele klanten van over de hele wereld hebben. Mailbox International biedt vele soorten diensten aan. Kunt u niet vinden wat u zoekt laat ons dat dan even weten. Vaak kunnen wij tot een pasklare oplossing komen.

Met vriendelijke groet,

Mark Egbers